TIETOA MEISTÄ

Jonna Soini

Omistaja & Parturi-kampaaja / meikkaaja

Olen Jonna Soini , olen valmistunut parturi-kampaajaksi Kouvolanseudun ammattiopistosta aikuiskoulutus linjalta. Valmistumisen jälkeen lähdin hakemaan lisäosaamista ja itsevarmuutta pääkaupunkiseudulta. Pääsin toteuttamaan erittäin haastavia kampaajan töitä sekä hakemaan koulutuksilla lisäoppia kauneudenhoitoalalta.

Ikävä Kymenlaaksoon kuitenkin alkoi kolkutella ja toi meidät Kotkaan. Kotkaan muuttoa suunnitellessa päätin toteuttaa suurimman unelmani ja perustaa oman yrityksen.

Haluan tarjota asiakkailleni ammattitaitoani ja osaamistani kauneudenhoitoalalta. Luon täydellisiä sopusointuisia kokonaisuuksia meikistä kampauksiin sekä värjäyksistä hiustenleikkauksiin. Minulle on tärkeää kuunnella asiakasta ja luoda hänelle rennolla asenteella täydellinen kokonaisuus hänen tarpeidensa mukaan. 

Katriina Hirvasniemi

Omistaja & Parturi-kampaaja

Olen Katriina Hirvasniemi , olen valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2001 Helsingin palvelualojen oppilaitoksesta.

Olen alunperin Haminasta kotoisin. Työkokemusta olen kerryttänyt pääkaupunkiseudulla ja ensimmäisen oman liikkeeni avasin 2007 Karkkilaan . Tästä liikkeestä luovuin perheenlisäyksen myötä ja koska halusimme palata kotikonnuille.

Rakastan värjäyksiä ja sitä että saan luoda uutta ja kaunista. Haluan että jokainen asiakas tuntee olonsa erityiseksi ja iloiseksi ja voi rentoutua minun käsissäni.

Krista Puonti

Kosmetologi 

Hei! 

Olen Krista Puonti ja olen kotoisin täältä Kymenlaaksosta. Ensimmäiseltä koulutukseltani olen lähihoitaja. Työskenneltyäni muutamia vuosia erilaisissa lähihoitajan tehtävissä aloin miettiä että haluaisin toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni opiskella kosmetologiksi. Valmistuin Kouvolan seudun ammattiopistosta keväällä 2018 kauneudenhoitoalan ammattilaiseksi, kosmetologiksi. Valmistumisen jälkeen työskentelin hetken aikaa kosmetiikan myyntipuolellla. Haluan tarjota asiakkailleni hyvää oloa, rentoutusta ja kauneutta kiireettömästi. Olen SKY:n eli Suomen Kosmetologiyhdistyksen jäsen.