PALVELUT

PIDENNYKSET

MISTÄ ALOITETAAN?

Aivan ensimmäiseksi varataan aika konsultaation jossa määrittelemme sen, mikä tekniikka on paras juuri sinun tarpeisiisi, tarvittava hiusmäärä ja sävyt. Konsultaation yhteydessä maksetaan aina varausmaksu, joka riippuu hiusten määrästä,tekniikasta ja pituudesta. Samalla varataan aika varsinaiseen pidennykseen.

Tässä muutamia tarjolla olevia pidennysvärejä.


PIDENNYS

Tarvittaessa hiukset pestään ja kuivataan. Kiinnityksen yhteydessä saat kotihoito-ohjeet ja tuotesuositukset hiuksillesi. Saat hiuksillesi aina 2 viikon takuun ja tämän puitteissa voit tarvittaessa käydä näyttämässä/ korjauttamassa pidennystäsi. Tämä kuuluu pidennyksesi hintaan.

MIKÄ MENETELMÄ ON PARAS?

Yleisimmät pidennysmenetelmät ovat sinetti- sekä teippipidennykset. Teemme myöskin lettipidennyksiä, micro-ring pidennyksiä sekä clip on-pidennyksiä. 

Sinettipidennys on loistava valinta, jos tykkäät pitää hiuksiasi paljon kiinni. Osioista voidaan tehdä hyvin pieniä ja tämä mahdollistaa niiden kiinnittämisen myös lähelle hiusrajoja. Sinetit ovat muutenkin todella pieniä ja huomaamattomia. Sinettejä voidaan tavallisesti pitää 4-6kk. Poisto tulee ajankohtaiseksi, kun sinetin kiinnityskohdassa alkaa olla liian ohuelti hiuksia. Hiuksia irtoaa päivässä noin 100kpl ja luonnollisesti myös sinettien kiinnityskohdista.

Teippipidennykset on oiva valinta, jos pidetään enemmän hiuksia auki sekä halutaan saada paksut ja tuuheat hiukset. Teippipidennykset sopivat kaikille hiuslaaduille. Ne ovat hellävaraiset hiuksille ja helppo poistaa. Teippi osio on ohutta ja muistuttaa päänahkaa, Teippipidennyksiä voidaan käyttää uudelleen. Huolto väli on noin 6-8 viikkoa. Huollossa teippipidennykset otetaan pois, vaihdetaan uudet teipit ja laitetaan osiot takaisin päähän. 

Lettipidennyksissä  hiuspohjaan tehdään pieniä ranskalaisia lettejä, joihin ommellaan kiinni hiusnauhaa. Pidennysmenetelmä sopii parhaiten pitkähiuksisille, jotka haluavat lisää tuuheutta sekä pitutta hiuksiin. Menetelmä on myöskin allergiaystävällinen, koska menetelmässä ei käytetä mitään kemikaaleja pidennysten kiinnitykseen. 

Microring-pidennykset muistuttavat sinettipidennyksiä. Samankokoinen osio kuin sineteissä kiinnitetaan metallisella holkilla kiinni omaan hiukseen. Microring - pidennykset sopivat parhaiten paksu hiuksisille. Ohuissa hiuksissa, holkit voivat tulla helposti näkyviin. Pidennysmenetelmässä ei käytetä kemikaaleja, joten se on myöskin allergiaystävällinen,

Clip on-pidennykset ovat väliaiakaiset pidennykset, jotka pystyt laittamaan itse haluamanasi ajankohtana.  Ostamme hiusnauhaa ja klipsejä, joista tehdään kiinnitettäviä clip on-osioita tarpeidesi mukaan.  Pidennykset kiinnitetään tupeerattuun omaan hiukseen kiinni klipsien avulla.  

KAUANKO LAITTO KESTÄÄ?

Sinettien kiinnitykseen menee aikaa n. 0,5-3h, riippuen täysin, kuinka paljon osioita laitetaan.

Teippipidennysten laitto kestää noin tunnin verran. 

Lettipidennysen laittoon menee noin 1-3h. Riippuu kiinnitettävien osioiden määrästä.

Microring- pidennysten laittoon menee noin 0,5-3h. Riippuu, kuinka paljon osioita laitetaan. 

Clip on pidennysten tekoon on vaikea arvioida aikaa. Riippuu täysin pidennysosioiden määrästä sekä osioiden pituudesta. 

KÄRSIVÄTKÖ OMAT HIUKSENI?

Ammattilaisen laittamat hiustenpidennykset eivät vahingoita omia hiuksia, oli kyseessä mikä tekniikka tahansa. Ainoastaan vääränlainen hoito ja pidennyksille sopimattomat  tuotteet voivat vahingoittaa pidennyksiä sekä omia hiuksiasi.

PALJONKO PIDENNYKSET MAKSAVAT?

Pidennyksen hinta riippuu tekniikasta, hiusten määrästä ja pituudesta ja käytetystä ajasta. 

Hintahaitari on sineteissä karkeasti 100€ -1000€ välillä. Keskihinta pidennyksellä on    n. 400€-500€

Teipeissä hintahaitari on karkeasti 200€-500€.   Keskihinta kokopään teippipidennyksellä on 350€. 

Lettipidennyksen hinta riippuu täysin osoiden määrästä ja hiusten pituudesta. Hintahaitari pyörii 100-500e tienoilla. 

Hintahaitari on Microring-pidennyksissä  100€ -1000€ välillä. Keskihinta pidennyksellä on n. 400€-500€.

Clip on-pidennykset on myöskin vaikea arvioida. Hinta pyörii 40-600€ tienoilla. 

KAUANKO PIDENNYKSET KESTÄVÄT?

Sinettien kesto 4-6 kk. 

Teippipidennysten kesto on 6-8 viikkoa, jonka jälkeen ne poistetaan, vaihdetaan teipit ja kiinnitetään uudelleen. Hyvin hoidettuna teippipidennykset kestävät asiakkaalla käytössä noin 6-12kk.

Lettipidennysten pysyvyys riippuu omasta hiuslaadusta. Liukkaissa hiuksissa letti alkaa löystymään nopeammin ja pidennysosiot alkavat roikkua. Yleesä hyvä letin kiristysväli on 6-8 viikoa. 

Microring-pidennysten hyvä huoltoväli on noin 8 viikkoa. Tuolloin hiukset ovat jo kasvaneet  ja ring osio voi alkaa näkymään hiusten seasta. 

Clip on pidennykset sopivat parhaiten kampauksiin tai pois otettavaksi pidennykseksi. Esim: jos juhlia varten haluaa runsautta ja pituutta hiuksiin.  

KOTIHOITO

Pidennysten kotihoitoon suositellaan pidennyksille tarkoittettuja shampoita ja hoitoaineita. Pidennyshiuksille ei tule koskaan käyttää rakennepaikkaavia, tuuheuttavia, syväpuhdistavia tai voimakkaasti alkoholia sisältäviä tuotteita. Kiinnityskohtaan ei saa myöskään käyttää mitään öljypohjaisia tuotteita. Vaahdota vain hiuspohja, älä pese hiuksia. Levitä hoitoaine vain pituuksiin ja latvoihin.

Rautoja ja kihartimia käytettäessä täytyy varoa kiinnityskohtia. Selvitä hiukset aina huolella ennen pesua ja pesun jälkeen. Kuivata hiukset aina pesun jälkeen ennen nukkumaan menoa. Yöksi suositellaan hiusten kiinnipitämistä esim. löysällä letillä.

VÄRJÄÄMINEN?

Hiuksia voi värjätä normaalisti, vaalentamista ei suositella.

MILLAISIIN HIUKSIIN PIDENNYKSET VOI LAITTAA?

Omien hiusten tulisi olla vähintään 15cm, jotta pidennyksien kiinnityskohta saadaan piiloon. Hiuspohjan tulee olla terve pidennyksiä laitattaessa.

PIDENNYSTEN POISTO

Pidennykset tulee poistattaa aina ammattilaisella. Siihen varataan aika erikseen ja se tehdään tuntiveloituksella.