PALVELUT

PARRANAJO

PARRANAJO / PARRANMUOTOILU KONEELLA

Poistamme ylimääräisen parran koneella. Koneajossa ei koskaan saa täysin sileää lopputulosta, mutta saat parrastasi ylimääräiset pois ja siistin mallin partaasi.

VEITSIAJO / PARRANMUOTOILUSSA VEITSELLÄ

Veitsiajossa / parranmuotoilussa  tehdään ensin koneella ylimääräisen parran poisto, jonka jälkeen siistitään poistoalueet parta veitsellä. 

AMERIKKALAINEN PARRANAJO

Amerikkalainen parranajo on kokonaislaatuinen hemmotteluhoito miehille. Amerikkalaiseen parranajoon kuuluu kylmä- ja kuumahauteet, parranajo tai -muotoilu veitsellä sekä kasvohieronta. 

MIKSI VEITSIAJO / AMERIKKALAINEN PARRANAJO?

Veitsen avulla saadaan karva poikki aivan ihon pinnasta lähtien. Näin saadaan erittäin sileä lopputulos. Parranajo koneella sekä höylällä jää pieni karvanpätkä. Veitsellä päästään poistamaan karva ihonpintaa pitkin. 

TULEEKO VEITSIAJOSTA HAAVOJA KASVOIHIN?

Veitsiajossa ammattilaisen käsissä ei tarvitse pelätä isoja haavoja. Ensimmäisiä kertoja veitsiajossa käydessä vahvojen karvan kasvujen kohdalla pieni tihkuminen voi olla mahdollista, mutta tihkuminen loppuu muutaman minuutin sisällä ja haavaa ei jää näkyviin. . 

Veitsiajoa on turha pelätä. Se on rentouttava kokemus miehelle. Varaa rohkeasti aikasi ammatilaistemme käsiin ja tule kokeilemaan veitsiajoa. Rakastut siihen varmasti.